Manchester ain't good enough


Tevez, Tevez, min hatade Tevez, du är bra rolig. Manchester City satsade hårt med sina oljemiljarder och lyckades locka över en missnöjd Tevez från lokalrivalerna trots hans uttalande om att han absolut inte skulle kunna gå till en rival som Liverpool. Nu sitter Tevez på ett kontrakt i City med lite över 200 000 pund i veckopeng, kaptensbindel på armen och tveklöst den mest centrala rollen i Citys anfallsspel.

Tevez har inga problem med sin tränare Mancini, gillar staden Manchester(trots hatet han måste uppleva från halva befolkningen) och City har med sin numera något mer anfallsinriktade fotboll seglat upp i toppskiktet av tabellen på riktigt. För monstret Tevez räcker det dock inte till, Tevez är ledsen och vill bort.

Tevez vill bort från Europa och alla pengakåta fotbollsspelare som vägrar lyssna på äldre och mer rutinerade spelare, han längtar hem till sin familj som bor i Argentina trots hans mycket speciella överenskommelse med City om att få besöka dem under pågående säsong. Så hette det för någon vecka sedan, nu har han skrivit ett öppet brev där han inte kommer överens med personer inom klubben och han vill bort, bort, bort.


Att City skulle låta sin lagkapten med över 3 år kvar på kontraktet gå billigt till en klubb i Argentina lär inte hända. Men Tevez vill inte vara kvar och jag undrar vem som kommer rycka mest i lilla Carlos för att övertyga om att deras place är ett Argentina i miniatyr. Real Madrid har ju tidigare visat intresse för argentinaren och Mourinho har klagat på att han bara har två ordentliga anfallare att laborera med. Benitez letar å andra sidan med säkerhet efter nödlösningar så gott han kan.

En klocka ringer dock i huvudet och skriker Rooney. Relativt nära inpå hela den här cirkusen satte sig Tevez representanter ner för att försöka förbättra Tevez kontrakt med klubben och jag undrar om han kan vara så dum att han försöker göra som Rooney. Det är ju skitsmart Tevez, snart är du hatad av hela Manchester.

Efter flytten från United kan jag inte låta bli att önska dig allt ont i världen, Tevez ditt lilla monster. Åk tillbaka till Argentina och softa i fängelset med din bror istället.

// Don Ohlson


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback