Rooney lämnar United och Fish and chips.

Båda är rubriker, båda hämtade från England och båda får många att reagera, men av helt olika anledningar...

Rooney +United lär vara en av dom mest sökta ordkombinationerna dom senaste dagarna (förutom porn +free), fish +chips kanske en av dom mest sökta någonsin? Saknar stats..

Det spelar ingen roll vad som söks så länge det publiceras och söks.. "Stackars" Rooney fick hela fotbollsvärlden att tro att han skulle lämna manchester united. Och hela världen trodde det.. ett tag..

Då så, roooooooney lämnar inte united och skriver ett 5-årskontrakt.. Visst, absolut, helt ok, skönt... Det är som att bestämma sig för att ändå ta det där fabriksjobbet och att hela sverige skulle ställa sig upp o skrika "vad i h-e håller du på med?" Det är ungefär den motsvarigheten som jag kan göra..

Fotbollfans världen över fick nyheten "Rooney lämnar.." och alla tog det olika.. På old trafford vinkade dom vänligt med budskapet " Who´s the whore now?".. visst känslorna är heta..men kom igen! inget var ju klart!

Min gode vän som håller av det vidriga laget på A från london (men ändå har sitt favoritlag nånstans ner i divisionerna..) messade "haha" och ringde 10 minuter senare och frågade om jag visste vad det var som han skrattade åt.. "självklart" sa jag...

Visst, som f-n att jag var orolig men nånstans i bakskallen så tänkte jag pr och pengar.. IMen det är trist att ett trick ska innebära mordhot, livvakter, supportermissnöje och framförallt, för egen del, avsky.

Jag bugar för evigt för min, stolt o säga, kusins krönka.. Nu blev det inte "Tack glazer, nu måste vi sälja.." utan mer fuckoff, rooney stays..

Nu tror jag lite mer på engelsk fotboll igen.

Busbyheat


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback