Skrällarnas land

Jag vill minnas att det var Di Natale som tog filmandet till en ny nivå i EM 08 eller om det var VM 06 när han låtsades vara skadad tills han upptäckte att han låg utanför planen och alltså inte kunde avbryta spelet, rullade in på planen och fortsatte att simulera och grimarsera. Italiensk fotboll har fått mycket skit genom åren och en del av det är berättigat men fan i år är det en fröjd att checka italiensk fotboll. Den ena skrällen efter den andra har varit ett faktum och nästan ett signum för varje omgång där skadeglädjen får bubbla upp ordentligt inom mig tills jag sitter med världens läskigaste flin i soffan med laptopen i knäet.

Min hobbyförälskelse, det fascistiska och ljusblå Lazio har trots den galne presidenten Lotito lyckats ta sig upp i delad serieledning med fem spelade omgångar, spöat Fiorentina och snott poäng av Milan med deras nya gullegris från Rosengård. 



Bologna med den hårfagre Albin Ekdal har satt käppar i hjulen för både Inter och Roma, nykomlingarna Cesena började med att kryssa mot Roma och spöa skiten ur Milan med 2-0 på hemmaplan medan Brescia och Chievo ligger på kvalplats till Champions League efter att ha vunnit mot Roma respektive Napoli och Genoa.

Med all säkerhet kommer de större klubbarna rycka upp sig och kravla upp till toppstriden för det är trots allt 33 omgångar kvar att spela men visst fan vore det kul att se Totti avsluta sin karriär i Serie B eller Luca Toni spela lika kasst som vanligt hemma mot Albinoleffe nästa säsong?


// Don Ohlson


Kommentarer

Postat av: Erik He-Man

Drogba har kört samma knep som Di Natale men fick inte alls lika mycket skit. Troligen för att han spelar i Premier League. Men även för att han förmodligen skulle döda alla som skriver skit om honom.

Postat av: Redaktionen

Det är just det jag menar. Det går inte att förneka att Di Natale filmade som om det vore det bästa han visste men han är långt ifrån ensam om att använda sig av onödiga knep.



Drogba är så dålig på att ta kritik. Han och Tevez borde starta en motpol till the Boondock Saints.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback