Knark, knark, mera knark


Att smuggla knark är en konst, inte direkt det enklaste och ett jäkla no-no. Jag tycker ju att det borde finnas en del tanke bakom det hela. Att smuggla knark känns ju inte riktigt som en impulshandlingen så jag trodde att det åtminstone fanns en viss mån av eftertanke och finurlighet när det gällde smugglandet. Självklart finns det undantag och igår uppdagade BBC News en härlig smuggelhistoria i London.

Ett gäng smugglare hade försökt föra in cannabis värt 3000 pund i London och åkt dit för det. Inga konstigheter där egentligen. Den roliga delen i historien ligger i hur de här dumma lirarna fått för sig att smuggla in skiten; en stor tavla på Emmanuel Adebayor. Vem i sina sinnes fulla bruk skulle vilja ha en stor tavla med en av fotbollsvärldens lataste fotbollsspelare på väggen?

Ännu roligare blir historien när tullpersonalen märkt att tavlan är adresserad till en adress i Tottenham. Nu ska vi se, det är alltså en person i Tottenham som påstås vilja ha ett stort porträtt av lokalrivalen Arsenals tidigare anfallare Adebayor?

Nåja, det är inte lika roligt som historien Byron Moreno, domaren från Ecuador som krossade Italiens drömmar om VM-guld 2002 i matchen mot Sydkorea. Moreno greps för några månader sedan i den amerikanska tullen med sex kilo heroin i kallingarna. 10 års fängelse, nice!

// Don Ohlson


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback